Hymns udgiver ny julecd

Allerede i 2009 udgav Hymns from Nineveh sin forpremiere med EP-en Uncomplicated Christmassongs.De sange er blevet genindspillet og sat sammen med syv andre til albummet ”Endurance in Christmastime”, som ud over glæden og håbet i julen også er i kontakt med smerten og sorgen, som for nogle kan opleves ekstra stærkt i den tid.
På sin hjemmeside forklarer Jonas H. Petersen lidt mere:
– Når du hører ordet ”Julealbum”, tænker du måske på juleklokken og julemanden og nisser og så videre. Jeg er bange for, at dette album vil skuffe dig, hvis det er det, du forventer. Disse sange handler om at udholde juletiden. Hvordan man håndterer tab, ensomhed og desperation i juletiden. Men samtidig opdager sangene, hvad julen handler om, og hvilken trøst og glæde juletiden kan bringe.

På kirketour

Hele efteråret har Hymns from Nineveh turneret med sit første rigtige album, ”Hymns from Nineveh”, som fik en fantastisk anmeldermodtagelse. Det har solgt rigtig godt, og de har spillet udsolgte koncerter både i Koncerthuset i København og Musikhuset i Aarhus.
Der bliver også en mindre tour i forbindelse med udgivelse af julealbummet. Denne tour begrænser sig til kirker i de større byer i Danmark, hvor Jonas og hans nye julemusik kan lyttes til. Turneen begyndte den 22. november i Gellerup kirke i Aarhus, den dag Jonas H. Petersens jule-cd kom på gaden.