Ugens bedste Udf-tilbud

s6_Nissen, Henri_(FRITSKRABT)_CMYK_2894Læg mærke til, at der i dette nummer af Udfordringen er indlagt et brev. En stor tysk rejsearrangør giver et usædvanligt billigt tilbud på rejser til den bibelske del af Tyrkiet – specielt til Udfordringens læsere.

Som det fremgår af kuvertens indhold, kan man få en rundrejse med guide i det område, der er kendt fra Paulus’ breve og Apostlenes Gerninger – med bl.a. Efesos.
Prisen er så lav, at kollegerne på Udfordringen straks begyndte at snakke om ferie, da vores annoncemand, Jan, viste os tilbuddet for et par uger siden.
Så kig nærmere på det. Det er ikke noget, Udfordringen får procenter på, men vi glæder os over at kunne tilbyde denne ekstra fordel til læserne. Og som man kan læse i forfatteren Hans P. Pedersens artikel side 19, så er der virkelig noget at se på i den del af Tyrkiet.

Vi arbejder for øjeblikket også med andre fordele for Udfordringens læsere. En af de mere spændende muligheder er en forsikringsklub, som vil betyde billigere forsikringer for de fleste af Udfordringens læsere. Hvordan det? Jo, fordi vi tror, at vores læsere fx drikker alkohol med mådehold og i det hele taget har en mere ansvarlig livsstil, så de ikke laver så mange ulykker som andre. Vi kan heller ikke forestille os, at Udfordringens læsere kunne finde på at svindle med forsikringen, som det desværre er ret almindeligt i dag. Derfor vil vi kunne få en billigere forsikring.
Men derom fortæller vi i et senere nummer.

Som nævnt i forbindelse med 40 års-jubilæet har Udfordringen iværksat en spare- og investeringsplan, som bl.a. betyder at vi flytter ind i det tidligere Posthus i Christiansfeld i november, og fra nytår overtager en lokal ugeavis. Det vil samlet give en bedre økonomi.
Skal Udfordringen bestå, er det imidlertid vigtigt, at vi bliver flere betalende abonnenter. Vi har derfor lagt en løbeseddel i avisen denne uge, som vi vil bede dig om at give videre til en god bekendt – samtidig med, at du fortæller, hvis du er glad for avisen.