Seminar i Valby: Hvorfor vokser kirken i Iran trods forfølgelser?

Hvorfor vokser kirken i Iran stærkt, selv om regimet forfølger kristne? Hør svaret på et seminar i Valby den 8/2. februar.
Hvorfor vokser kirken i Iran stærkt, selv om regimet forfølger kristne? Hør svaret på et seminar i Valby den 8/2. februar.

’Mojtaba Mohamedi’ fortæller på et seminar i Valby den 8. februar om sit arbejde blandt forfulgte iranske kristne.
Seminaret arrangeres af Netværkskirken Metropol og Dansk Europamission, som støtter den forfulgte iranske kirke. ’Mohamedi’ arbejder blandt andet med uddannelse af præster og ledere samt indsmugling af Ny Testamenter. Han vil fortælle om den politiske situation i Iran, og hvorfor så mange bliver kristne trods modstand fra det muslimske præstestyre.
Der vil være lovsang ved herboende iranere, og de vil også give smagsprøver på deres fantastiske mad, fortæller Samuel Nymann Eriksen fra Dansk Europamission. Læs mere på http://www.forfulgtekristne.dk.
Bodil