Oaselejr Sjælland er god for alle aldre

- Min mand, Poul Erik, orkede ikke at skulle afsted på lejr sidste år. Men han blev meget glad for det. Og jeg oplevede, at det var ferie, fortæller Sine Jørgensen fra Søborg.
– Min mand, Poul Erik, orkede ikke at skulle afsted på lejr sidste år. Men han blev meget glad for det. Og jeg oplevede, at det var ferie, fortæller Sine Jørgensen fra Søborg.

– Det er en skat af en lejr, mener 20-årige Maria Lærke. I år holdes familie-lejren med temaet ’…at Han gav!’ på Galleri Emmaus i Haslev.

Oaselejr Sjælland holder familielejr den 5.- 11 juli på Galleri Eammaus i Haslev. Temaet er ’…at Han gav!’

I ugens løb vil der være forkyndelse og undervisning ved tidligere Volvo-direktør Hans Berntsen og sognepræst Anne Mie Skak Johanson samt pinsepræst Peter Halldorf fra Sverige.

Dejligt varmt fællesskab

Poul Erik og Sine Jørgensen fra Søborg – et modent ægtepar – fortæller om sidste års familielejr:
– Vi var med på Oase Sjælland i 2014 for første gang i laaang tid.
Jeg, Sine, glædede mig rigtig meget til at være med, fordi det ikke er så stort og forkromet.
Vi huskede konceptet med, at man kommer i små grupper efter formiddags-undervisningen. Det tiltaler os meget, – nok det vi får allermest ud af.
Undervisningen i øvrigt er jordnær og “himmelstræbende” på samme tid. Noget man kan tage og bruge.
Det så også ud til, at der var tilstrækkelig lidt program på til, at der var tid til at slappe af. Det blev der nu ikke meget af, for vi ville ikke gå glip af noget som helst!
Vi nød at være med i den skønne lovsang.
Min mand, Poul Erik, glædede sig IKKE. Orkede ikke at skulle af sted.
Da han vidste, hvor meget jeg glædede mig, sagde han ikke et ord til mig om, at han ikke havde lyst. Han ønskede, at jeg bare skulle nyde det og ikke tænke på, at han ikke orkede det.
Men han blev OMVENDT af det gode fællesskab, bl.a. i grupperne, så han var meget glad efter den uges oplevelser.
Som den, der til daglig står for husholdningen, nød jeg rigtig meget at få alle måltider serveret. DET VAR FERIE.
Derfor har vi ikke været i tvivl om, at vi meget gerne vil med på lejren igen i år.
Vi kan anbefale det til alle, der godt kan lide varme fællesskaber, for det kan man ikke undgå.

En skat af en lejr!

Maria Lærke Holm Nielsen – en ung på ca. 20 år – skriver:
”Jeg tror, at en af de største grunde til, at jeg elsker Oase lejr Sjælland så meget er, fordi den har været en del af mit liv, lige så længe jeg kan huske. Men meget har ændret sig siden da, og for at være ærlig følte jeg næsten, at jeg var ved at vokse fra at komme der. Specielt var jeg så vred over, at vi havde måttet flytte lejren til Haslev, fordi det jo netop var på grund af alle minderne, at jeg elskede det.
Men så tog jeg alligevel med en gang til, og da gik det rigtig op for mig, hvilken skat den lejr virkelig er.
Lige meget hvem du er, hvordan du er, og hvad du gør, er du altid velkommen. Der er aldrig nogen dømmende blikke, folk er altid åbne og velkommende, og så er undervisningen helt fantastisk.
Da gik det op for mig, at det som lejren, blandt mange andre ting, har lært mig, er rigtigt. Det er menneskerne, der er det vigtigste (lige bortset fra Gud). Der er dog én ting, jeg vil brokke mig over! Lejren varer kun en uge!”

NatteLIV for de unge

Oaselejr Sjælland tilbyder noget for HELE familien – børn, unge, voksne, enlige, par, modne, seniorer. Der vil være ét program for de unge i alderen 12-14 og et andet for de 15-17-årige. For dem på 14+ er der tilbud om natteLIV med masser af lovsang og cool samtale. De unge vil også i år tage ud på NOISE i byen for at velsigne borgerne gennem praktisk hjælp.
Galleri Emmaus i Haslev er en stor, dejlig, gammel højskole med æblelund og andre gode grønne områder med bl.a. stor fodboldbane. Møderne afholdes i den store idræts-hal.