Bøn for Danmark samling i Thisted

Bent Christiansen
Bent Christiansen

På lørdag den 11. juni kl. 10-17 holder Bedehus Danmark en inspirationsdag for alle, der gerne vil være med i forbønnen for Danmarks kommuner.

Der sker i samarbejde med Kronborgvejens Kirkecenter i Thisted, Kronborgvej 66, hvor møderne holdes. Lignende regionale samlinger er holdt på Sjælland og Fyn.
– Gennem lovsang og tilbedelse, undervisning og inspiration ønsker vi at opflamme og udruste forbederne i deres forbøns-tjeneste for vore byer og vores land, siger Rakul Kristiansen fra Bedehus.dk.
Dagen begynder med morgenkaffe fra kl. 9.30. Desuden er der frokost og eftermiddags kaffe for i alt 70 kr. Af hensyn til betjeneingen bedes man tilmelde sig.
Fra visionsgruppen for Bedehus Danmark medvirker Bent Christiansen, Kolding, Peter Tinggaard, Ålborg samt Rakul Kristiansen.Lovsangen står Hanne Christiansen for.
Der findes nu bedegrupper i ca. halvdelen af de Danmarks 98 kommuner. Men der er fortsat udækkede sorte felter på landkortet – ikke mindst i de københavnske og nordsjællandske kommuner.

Bedehus.dk opfordrer til at oprette tværkirkelige bedegrupper i alle kommuner. Nye grupper kan tilmelde sig forbedere@udfordringen.dk.