En informationskrig er i gang

Karsten Pultz
Grundvej 55
8961 Allingåbro

Før, under og efter det amerikanske valg har man i USA været vidne til en informationskrig, udspillende sig mellem de etablerede TV-stationer/aviser og de alternative medier, som fortrinsvis opererer på internettet. De etablerede medier er i færd med tabe denne krig og har som et sidste forsøg på at komme andre nyhedskilder til livs introduceret beskyldningen om ”fake news” – falske nyheder. TV-stationer som CNN og MSNBC anklager alle, som har et andet syn på de politiske forhold end dem selv, for at sprede fake news.

Alternative medier, som fx Infowars har nu vokset sig større end de etablerede medier, og det er klart, at beskyldningen om, at de spreder fake news, ignoreres af det flertal af amerikanere, som nu har opgivet de etablerede medier pga. deres åbenlyse støtte af Clinton. Medier, som er positive overfor Trump, stemples nu som fake news, underforstået at kun de, som støttede Clinton og en globalistisk dagsorden, fortæller sandheden.

Flertallet af danskere er stadigt sagesløse i hænderne på vore egne etablerede medier. Kritisk journalistik er efterhånden aldeles fraværende, og mange er ikke klar over, at de etablerede medier herhjemme mest af alt ligner propagandainstitutter, som fremstiller verdensbegivenheder i et farvet lys.

Danske medier tager generelt parti imod Trump – og også imod Rusland og Putin, og udfører således ikke journalistisk arbejde, men i stedet politisk propaganda.

Jeg kan anbefale Udfordringens læsere at følge verdenspolitiske begivenheder på fx Infowars, Breitbart, Drudge eller måske især på den alternative TV-station RT, hvor vores egen Iben Thranholm flere gange har medvirket og så glimrende givet sit besyv med, bl.a. om emnet fake news.