Kreativ sydafrikansk profet taler til bedehus-samling

André Coetzee er en profet fra Sydafrika som medvirker med kreative udtryk for bøn.

André Coetzee fra Sydafrika bliver en af hovedtalerne på Bedehus Danmarks samling i uge 5 i Kolding.

André er en meget kreativ type. Fra 6 års alderen fik han musik og kunstundervisning. Siden har han studeret drama, dans og teater og meget mere. Han har bl.a. været ungdomsleder, lovsangsleder og en del af det profetiske team i sin kirke, hvor han gennem 17 år havde Anita Giovanonni som mentor. (Hun er en kendt profet, som også har besøgt Danmark og været interviewet i Udfordringen.)

André har selv været medlem af ’The Prophets Round Table’ i Sydafrika siden 2011.

Andrés vision er at samle lovsangere, forbedere, profeter og apostle, i et fælles udtryk for Helligåndens virke.

Temaet for bedeugen bliver: “Åndens udrustning og våben i bøn”.

Blandt de øvrige talere er Wayne T. Simmonds, som også tidligere har vælret interviewet i Udfordringen.

Som nævnt i sidste uge er politikeren Carl Holst inviteret til at give et indblik i den politiske situation. Pastor Stig Christensen vil inspirere med aktuelt om Israel og Jerusalem. Desuden medvirker bl.a. Annette Holt Larsen, Peter Tinggård, Åse og Erik Hviid Larsen, Inger Porsen, Rakul Kristiansen og Bent Christiansen fra Bedehus Danmark.