Plus-Oase planlægges i tro på, at det vil lykkes som i 2020

Verner Andersen

Plus-Oase lejren i uge 27 i 2021 annoncerer i dette nummer for lejren – selv om det endnu er uvist, om det lykkes. Men komitéen bag lejren vil gerne ”gå i tro”.

– I 2020 var vi næsten den eneste kristne gruppe, som arrangerede en voksenlejr. Vi ville ikke opgive, fordi vi véd, hvor meget deltagerne får ud af den lejr. Og det lykkedes.

Vi tror også på, at det nok skal lykkes denne gang, siger Verner Andersen, som fik idéen til en mindre Oase-lejr som et supplement til den store Sommer-Oase, for dem der foretrækker noget mere overskueligt.

Og de tre foregående lejre i 2018, 2019 og 2020 har haft en stigende tilgang. Allerede nu er alle værelser på Rudehøj Efterskole optaget, og de kommende deltagere bliver indkvarteret på handelsfagskolens kollegium, som ligger i nærheden. Og der er også mulighed for camping med eller uden mad.

Plus-Oase får i år bl.a. besøg af Rhonda Hughey, som har skrevet bogen ”Desperat efter Guds nærvær”. Blandt de danske talere er Golriz Ghozati, som fortæller om de kristnes forhold i Iran.