’Der er intet håb uden om Bibelens Kristus’

– Dem, der vil skille Jesus fra Bibelen har brug for omvendelse, siger sangeren John Cooper i en udtalelse om ”dekonstruktion”. Han udgav i 2020 bogen Awake&Alive to Truth, som handler om de bibelske sandheder, som ikke kan ændres eller relativeres.

– Det er kun Jesus, der kan sætte mennesker fri. Han er den eneste, der kan give os håb, fastslår sangeren John Cooper fra bandet Skillet under en omtale af ’dekonstruktions-bevægelsen’.

Sangeren har udtalt sig om den række af kendte kristne i USA, som af den ene eller anden grund begynder at ”dekonstruere” troen.
Ifølge hjemmesiden Got-Questions.org handler dekonstruktionsbevægelsen om at ”stille spørgsmål, tvivle og ultimativt forkaste dele af den kristne tro”.

Krigserklæring

John Cooper udtalte sig om fænomenet dekonstruktion under en koncertturné i Des Moines, Iowa, skriver Christian Headlines. – Det er på tide, at kristne erklærer krig mod dekonstruktionsbevægelsen og lærer de yngre generationer om troens basale principper. Kirken har ikke gjort et godt arbejde, når det gælder discipeltræning, fastslog han.

John Cooper talte – uden at nævne navne – om flere, der ”plejede at være kristne, men nu forkaster den sande kristendom”. Blandt dem er flere kendte sangere og forfattere.

Skiller Jesus fra Bibelen

Dekonstruktions-bevægelsen adskiller Jesus fra Bibelen, men det er umuligt, fastslår sangeren.

– Det kan ikke lade sig gøre at skille Jesus Kristus fra Bibelen. Jeg hader ikke dem, der gør det, og jeg beder om, at de må omvende sig. Men de har skilt sig selv fra Gud, og de vil helst tage så mange som muligt af jer med sig. Det er nu, at vi og jeres generation skal erklære krig mod denne afguderiske dekonstruktionsbevægelse, understregede John Cooper. Han tilføjede:

– Guds Ord vil aldrig blive ændret. Han giver os håb i en tid med pandemi, hvor folk mister deres arbejde, mister håbet, falder tilbage i stofmisbrug og alkoholmisbrug og seksuel umoral. Jesus tilbyder håb. Jesus sætter fanger fri på grund af korset.

Han giver os håb i en tid med pandemi, hvor folk mister deres arbejde, mister håbet, falder tilbage i stofmisbrug og alkoholmisbrug og seksuel umoral. Jesus tilbyder håb. Jesus sætter fanger fri på grund af korset.

Afviser relativismen

John Cooper har skrevet bogen ”Awake and Alive to Truth”, hvor han analyserer vor tids verdenssyn, fx. postmodernismen og relativismen i lyset af Bibelen. ”Jeg skrev denne bog, specifikt fordi vi har en generation af unge, som ikke har fået undervisning i de basale principper om Guds ord. Det er ikke deres fejl. Vi har ikke gjort vores arbejde ordentligt. Vi er nødt til at gøre det bedre,” erklærede han.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Den 46-årige John Landrum Cooper er medstifter af det kristne rockband Skillet, hvor han siden 1996 har været sanger / sangskriver, hovedvokalist og bassist.