Et sandt eventyr i den kristne mediaverden

Historien bag GOD DIGITAL begyndte for 5 år siden ved et køkkenbord i en lille London lejlighed, med et lejet kamera og studie i stuenRory og Wendy Alec flyttede fra Sydafrika til England i begyndelsen af halvfemserne, Gud havde givet dem en tiltale om at sende kristen TV ud over Europa.
De kendte ingen indflydelsesrige personer og havde heller ingen økonomisk mulighed for at realisere den vision, de havde fået.Imod alle odds, gik de første udsendelser fra The God Channel, idag en del af God Digital, i luften over Europa den 1. oktober 1995. Det der begyndte med 2 timers udsendelse dagligt via én satellit er nu ekspanderet til flere kristne TV- og radiokanaler, som sender i døgndrift over Vest- og Østeuropa, Mellemøsten og Nordafrika via 3 satellitter.
GOD DIGITAL voksede og blev et stort kompleks kaldt Stonehills Studios i Gateshead ved Newcastle, som i dag rummer God Digital’s TV- og radiostudier. Det er også i forbindelse med de nye Stonehills Studier, at God Digital har sin egen oplink til satellitterne som både transmiterer programmer live til 58 lande og modtager TV signaler direkte fra USA og mange andre pladser.
På grund af pladsmangel i Stonehills komplekset, flyttede God Digital sit hovedkontor til Sunderland, hvor organisationen har fået stillet en
ni-etagers kontorbygning, Crown House, til sin rådighed. God Digital modtager i løbet af året donationer fra kristne forretningsfolk, kirker, menigheder og enkeltpersoner.
Ud over The GOD Channel, som er Europas ledende 24 timers kristne TV-kanal,
der via 3 satelliter og mange kabelnet når 80 millioner mulige seere hver dag, har God Digital en programpakke til den kristne familier. God Digital programpakke modtages via parabolantenne og digital satellitmodtager, den indeholder i dag TV kanalerne: The God Channel, The Revival Channel, The Worship Channel, Revival Europe, Euronews, The Travel Channel samt radiokanalerne: UBC Europe Radio, UBC Cross Rhytms Radio, The Talking Bible og The Dream.
Revival Europe, sender hver uge flere programmer på skandinavisk, inden længe vil der dagligt kunne findes en blok af skandinaviske programmer.
Målet er en fast 24 timers skandinavisk kanal.
Det første regionale kontor i Europa blev etableret i Danmark efteråret 1997. Fra kontoret i Hjørring leder Simon Jacobsen, der er skandinavisk
koordinator, arbejdet i hele Norden, fra Island til Finland. Hjørring Antenneselskab var det første kabelnet i Europa, uden for England, som tog The God Channel med i sit programudbud. Siden er mange kabelnet i Danmark og Norden, ja i hele Europa fulgt efter. Den sidste store landvinding på kabelnetmarkedet er Com hem i Sverige, Skandinaviens største kabelnet med 1,3 millioner husstande. Com hem tog The God Channel på programmet i oktober måned.
Der er flere informationer til rådighed; God Digitals programflade. Pressemeddelelsen i forbindelse med lanceringen af The God Channel i com hem. Udtalelser bredt fra kristenheden i Skandinavien og nu senest fra Sverige, hvor der er mange udtalelser lige
fra rigsdagsmænd, den katolske biskop i Stockholm, præster i Svenska Kyrkan bl.a. fra Domkirken i Stockholm og flere ledere fra kirkesamfundene i Sverige. Pressemeddelelse angående Church of England samarbejder med God Digital.