DBI har fået ny formand

Efter 20 år som formand for Dansk Bibel-Institut (DBI) har sognepræst Finn Kappelgaard ønsket at blive afløst. Ny formand er sognepræst Egon Kattner fra Vigerslev, Kbh.
Egon Kattner har været med i styrelsen helt fra DBI’s begyndelse, så det er en erfaren mand, som sætter sig i formandsstolen. Egon var kasserer de første syv år i styrelsen, og de seneste år har han siddet med i forretningsudvalget og været næstformand de sidste to år.
Fra 1984-91 virkede Egon Kattner som bibelskolelærer på Luthersk Missionsforenings Højskole i Hillerød. Derefter blev han præst i Hellevad og Egvad i Sønderjylland, indtil han i 1995 fik det nuværende embede i Vigerslev. Egon Kattner har siden 1973 været gift med Bente Kattner, og de har tre børn.
Styrelsen har valgt prædikant i ELM Per Kofoed Munch som ny næstformand og stud.theol. Flemming Poulsen som ny kasserer efter Atli Rasmussen.