Det gælder Europa

Under dette tema inviterer Levende Ord Bibel Center i Århus til pinsekonference d. 5. – 9. juniI Europa er der mere end 240.000 byer uden levende, evangeliske menigheder. Vi har som kristne et ansvar for at nå mennesker i Danmark og i Europa med evangeliet om Jesus Kristus, lyder det i pressemeddelelsen fra Levende Ord, der med base i Bergen, Norge, vil starte en ny menighed med tilhørende bibelskole og børnehave i Århus.- Gud ønsker at udruste os og skærpe vores kreative evner, så vi får frimodighed og ideer til, hvordan vi kan respondere på missionsbefalingen, siger den danske koordinator Asbjørn Kristiansen om målet for konferencen, der finder sted i Idrætscentret, Århus Firma Sport A/S. Asbjørn Kristiansen var tidligere forstander for Bibel Højskolen i Brande.
På talerlisten er Enevald Flåten, pastor i Levende Ord, Bergen, Scott Wilson, Mal Fletcher, Steve Penny, alle tre fra Australien, og Stefan Salmonsson og Magnus Person fra Sverige. Derudover medvirker flere norske og danske prædikanter.
Den 7. juni inviteres til en særlig pastor/leder-frokost, med undervisning af bl.a. Steve Penny, Scott Wilson og Enevald Flåten. Til dette arrangement er det absolut nødvendigt med tilmelding.