Ndifon talte til 7.000 i Aalborg

Evangelisten Charles Ndifon er i Danmark igen. Han har en lille uges møder ud fra pinsekirken i Aalborg, og fortsætter i Århus hen over denne weekend. Ved redaktionens slutning var Nørresundby Idrætscenters lokaler stadigt fyldt med mennesker, der ønskede at blive udfriet fra deres sygdomme. Aalborg pinsekirkes forstander Sven-Axel Conrad (billedet) fortæller:
– De første dage oplevede vi at konfirmationstiden betød lidt færre besøgende til vore møder. Men det er vendt, og vi forventer at der ved kampagnens slutning har været omkring 7000 mennesker til Ndifons møder.
– Det har været en utrolig uge indtil nu, hvor der har været virkelig mange helbredelser. Mange mennesker er også kommet til tro på Gud.
– Nu kommer det store opfølgningsarbejde. Så snart kampagnen er ovre samles præsterne for kirkerne og fordeler opfølgningen imellem os. Inden for en uge sender vi så et brev og efter fire dage bliver folk ringet op med tilbud om Alpha-kurser, slutter Sven-Axel Conrad.

Og det fortsætter

D. 8.-11. maj beder Ndifon for syge i pinsekirken, Århus.
Senior pastor Frede Rasmussen fortæller:
– Ndifon har en god undervisning hvor han bagefter anskueliggør teorien ved at praktisere det Jesus gjorde. Derfor forventer vi, at mange mennesker må opleve Guds kraft, at mærke at Jesus rører ved dem og giver dem en klar oplevelse af hans virkelighed.
Pinsekirken i Århus havde også sidste år besøg af Helbredelsesprædikanten.
Frede Rasmussen fortsætter:
– Sidste år oplevede vi at en del mennesker begyndte at komme i kirken efter møderækken med Ndifon. Vi vil gerne præsentere Jesus for dem. Derfor tilbyder vi dem alphakurser, besøg osv. Samtidigt er det med til at minde os ”gamle kristne” i menigheden om vores første kærlighedsoplevelse med Jesus.