VIDNESBYRD
I min rygsæk

Hej Orla
Jeg sender dig her lige et par linier om, at salvedugen har sin positive virkning på mig.
Jeg havde sommerferie, og derfor rejste jeg lidt rundt fra sted til sted for at besøge kæreste/ familie/ venner.
Jeg har tidligere haft to salveduge fra dig, som jeg er kommet til at smide væk. Derfor passer jeg ekstra godt på den, jeg har nu, og derfor havde jeg min salvedug liggende i min rygsæk.
Normalt ligger den under min hovedpude i sengen. Men for at den ikke skulle blive væk i ferien, tænkte jeg: ”Hvis den ligger i rygsækken, ved jeg i det mindste, at den ikke forsvinder, og dog er den i nærheden af mig.“
Efter 7 dage blev jeg pludselig meget ked af det uden nogen speciel grund. Heldigvis var jeg sammen med min kæreste, så han trøstede mig, hvilket hjalp meget.
Men de næste 3 dage svingede humøret meget op og ned, som det selv ville. Jeg kunne ikke få styr på det.
Det er virkelig ubehageligt, når mine tanker er helt ude af min egen kontrol. Når det sker for mig, føler jeg mig som en marionetdukke, der bliver styret af Den Onde, fordi jeg føler mig bundet af negative tanker. De har mere kontrol over mig, end jeg har over dem.
Jeg gik til forbøn hos dig, torsdag og fredag, de 2 dage, der var mulighed for det, til Sommertræffet i Rødding. Det hjalp lidt. Men alligevel forsvandt tristheden ikke helt.
Da jeg gik i seng fredag aften, tog jeg salvedugen og lagde den under min hovedpude. Jeg sov godt den nat, og siden har jeg ikke haft den type humør-svingninger.
Det er ikke dermed sagt, at det hele er blevet lyserødt. Men jeg har mere kontrol over mine tanker og følelser nu. Heldigvis da, for det er så ydmygende slet ingen kontrol at have over sine egne tanker og følelser.
Jeg er taknemmelig for, at Jesus med sin kraft hjælper gennem salvedugen.
Tak til dig, Orla Lindskov, at du lader dig bruge.
Kærlig hilsen
Den Taknemmelige