Kirken er attraktiv

Hvordan opbygge en aktiv menighed og et attraktivt kristent fællesskab netop i dag?
Kirkeligt Samråd i Århus Stift indbyder til stiftsmøde om dette tema i morgen aften (den 29. august) i Christianskirken i Århus.
Studierektor ved Dansk Bibel Institut, cand.theol. Jens Ole Christensen, vil holde foredrag med oplæg til drøftelse, og aftenen afsluttes af Anders Michael Hansen, præst ved den karismatiske Århus Valgmenighed.
Kirkeligt Samråd i Århus Stift er et forum af mennesker med rod i missionsbevægelserne (Indre Mission, Luthersk Mission, Evangelisk Luthersk Mission, Kirkelig Samling, Dansk Oase, Kristeligt Forbund for Studerende og beslægtede grupper).
Samrådet tilbyder bl.a. teologisk og praktisk hjælp og støtte til de større og mindre grupper i stiftet, ”som måtte føle sig trængt i den kirkelige situation”.