Præst skal bygge hus i Etiopien

Jørgen Flensted-Jensen, sognepræst i Brylle ved Tommerup, har fået fem måneders orlov til at rejse til Etiopien for Dansk Ethioper Mission. Hans opgave bliver først og fremmest at holde styr på et husbyggeri i Addis Ababa.Bygherren er Dansk Ethioper Mission (DEM), og huset skal bruges til bolig, kontor og gæstehus for missionærer i Etiopien. Byggeriet startede i november 2002, og den første tid førte missionær Erik Birch det nødvendige tilsyn. Han måtte imidlertid slutte sit arbejde og rejse hjem i sommeren 2003 på grund af alvorlig sygdom.
DEM har derfor ansat Jørgen Flensted-Jensen, som er uddannet bygningsingeniør, i fem måneder fra den 1. november 2003. Udover at gøre byggeprojektet færdigt skal han aflaste DEMs repræsentant i Etiopien, DEM-koordinator Kurt West Rønne, med forskellige praktiske opgaver.
Fra 1984-92 arbejdede han i Afrika hvor han stod for en række byggeprojekter og koordinering af nødhjælp i Etiopien, Mozambique og Sudan, udsendt af Folkekirkens Nødhjælp.