Duer ikke

Vedr. “Bagsmækken” 27 .nov. 2003 “Duer ikke, Paulus”
Hvad er meningen med denne bespottelige artikel om en af de mest fremgangsrige evangelister, som betalte med sit liv for evangeliet? Man kan spare sig at fremkomme med evt. “forklaringer” om, at jeg evt. “ikke har forstået” osv. Bladet læses formentlig også af ikke-troende, og den slags er ingen reklame for evangeliet – tværtimod. Man kan måske også forvente en lign, artikel om JESUS selv? Blandt bladets mange gode artikler virker den slags utiltalende og fuldstændig unødvendige. Artiklen er, i forhold til evangeliet, en gang kloakvand af den mest ildelugtende art! Er det for meget forlangt at blive forskånet for den slags fremover? Jeg forstår udmærket, at vedk. ikke underskriver med navn.
Birger Schroller
Sallingvej 18
2720 Vanløse

Svar: Artiklen var bestemt ikke ment bespotteligt, men som en tankevækker: At en stor apostel som Paulus måske ikke ville blive antaget i vores moderne kirkelige organisationer. Hvilket næppe er Paulus’ fejl. Men formuleringerne i den oversatte artikel var ikke så heldige, hvilket vi beklager.
Red.