Prædikede for Arafat

Den engelsk/amerikanske bibellærer R.T. Kendall delte i slutningen af november det kristne budskab med Yassir Arafat for anden gang inden for et år.Arafat fortalte Kendall, at han sidste år havde en drøm, hvor et lam kom og førte ham til Bethlehem. I drømmen skulle han have set Jomfru Maria med Jesus, hvorefter han kyssede Jesus.
Kendall forklarede Arafat om følgerne af at blive en kristen. – Jeg sagde til Arafafat: ”Intet andet har virket. Freden kommer ikke ved en militær eller politisk løsning”, oplyser Kendall til Charisma News Service og fortsætter: – Jeg har aldrig anstrengt mig så meget før i mit liv for at lede en person til Jesus Kristus.
Kendall har bedt dagligt for Arafat i over 20 år, efter han hørte evangelisten Arthur Blessit fortælle om sit besøg hos Arafat i 1982.