Stem efter din moral

– ikke efter pengepungenEn ting må være klart for enhver, der tager sin kristne tro alvorligt ved dette valg: Vi kan hverken støtte Fogh eller Lykketoft.Ingen statsminister har nogensinde udsat Folkekirken for et så upassende pres som Anders Fogh Rasmussen, da han offentligt udtalte, at han gik ind for homofile vielser i folkekirken.
Alle tidligere statsministre – om de var nok så røde eller nok så sorte – har respekteret, at staten ikke skal blande sig i kirkens liv.
Men Fogh ønskede at score billige point som liberal blandt bøsserne og blæste på kirken.
Dermed satte han gang i det utålelige pres på folkekirken, der nu har ført til, at seks biskopper har indført et vielses-lignende ritual for homofile par, mens fire biskopper forsøger at holde stand mod bøsse-lobbyens endeløse agitation og infiltration.
Præster og troende er i dybe samvittighedsproblemer, fordi de føler, at kirken prostituerer sig. Og det gør den! Kirken må nu gøre sig fri af staten.
Det skal vi huske, når vi stemmer.
Hvis vi i denne situation stemmer efter pengepungen, så har vi svigtet!
Lykketoft er heller ikke et tillokkende alternativ, da hans parti har været ude med forslag, der var endnu værre. For eksempel at homofile par skulle kunne adoptere uskyldige børn; at lesbiske skulle insemineres med offentlig støtte; at homofile vielser skulle påduttes folkekirken ved lov og så videre.
Vi må nu støtte og stemme på de få politikere, som vedkender sig en kristen moral i dette stadig mere umoralske samfund. Der står meget på spil. Alle de gode værdier, som har gjort vores danske samfund til et af de bedste i verden, er i færd med at smuldre, fordi ingen forsvarer dem.
Vi er måske kun få, der kan se det, og vores stemme synes ikke at kunne gøre ret meget udslag. Vi bliver svigtet af vores kirkelige ledere. Men vi har da heldigvis lov at bønfalde Gud i himlen om, at Han griber ind.
For Gud kan vende Danmarks situation.