Kæmpe Auerbach julekort på caféauktion

Den kristne billedkunstneren Karsten Auerbach sælger originalen til sit 2007-julekort på auktion til højestbydende for at støtte en tamilsk ven, der driver børnehjem, skolegang og arbejdspladser for de allerfattigste i Sydindien.
Maleriet hedder ”Find Julen”. Titel er inspireret af ”Find Holger”-bøgerne. Det er et maleri i Karsten Auerbachs serie ”Verdensorden”, som viser meget tykke og meget tynde mennesker.
– Malerierne er ikke specielt politisk ment, siger kunstneren – Men hver gang jeg ser min tv-avis, tænker jeg på, at jeg som de fleste andre danskere tilhører klodens jet-set. Jeg er selv en af de tykke! Og jeg maler billederne for selv at forstå hvad jeg skal gøre ved det.
Auktionen foregår på Hæstrups Café. Enhver kan afgive sit bud til personalet.
Henri.