Grundtvig for begyndere

Grundtvig-akademiet inviterer til minikursus for dem, der vil gå i Grundtvigs fodspor i København.N.F.S. Grundtvig spiller en vigtig rolle i DR’s julekalender 2009, ”Pagten”. Julekalenderen henvender sig til børn i 9-12-års alderen – men både søskende og forældre ser formentlig med.
Det betyder, at alle børn i december vil kende til Grundtvig og udvalgte salmer af ham. Det er en god lejlighed til at gå ”i Grundtvigs fodspor” i København, hvor han studerede og boede i en lang årrække, ligesom han virkede som præst blandt andet i Vartov, i Christians Kirke og Vor Frelsers Kirke.
Derfor inviterer Grundtvig-Akademiet til minikursus for lærere og præster den 21. september i Vartov i København. Dagen starter med foredraget ”Grundtvig for begyndere” ved Uffe Raahede, forstander for Baunehøj Efterskole.
Derefter er der guidet tur i Grundtvigs fodspor ved historiker Jes Fabricius Møller, Københavns Universitet.
Tilmelding senest den 23. juni.
sl