Paivi Heikkila kommer til bededag

Paivi Heikkila.

Den finske forbønsleder Paivi Heikkila kommer igen til Danmark den 8. oktober.

Paivi Heikkila medvirker ved en bededag, arrangeret af Bedehus Danmark lørdag den 8. oktober fra kl. 9-16. Det foregår på højskolen Acts Academy i Kolding. Sidste gang Paivi var i Danmark i 2018, deltog over 200 i en landssamling for Bøn for Danmark i Citykirken i Aarhus.

Paivi Heikkila fra Finland fortalte for syv år siden om, hvordan hun selv var blevet omvendt, og hvordan en bedegruppe havde haft en positiv indflydelse på den kommune, hvor hun selv arbejdede i kulturforvaltningen. Bagefter gik hun sammen med andre i gang med at oprette bedegrupper i alle de finske kommuner. Paivi har også beskrevet dette i bogen ”Herren vil give jer byen”, som er udkommet på flere sprog.

Paivis bønnekampagne inspirerede for syv år siden Udfordringen til at opmuntre til bedegrupper i alle kommuner, ligesom i Finland. I dag er de fleste danske kommuner dækket af bedegrupper, men der er brug for at give ny inspiration til alle de kristne forbedere, som beder for deres kommune og for landet som helhed. Ikke mindst i lyset af det kommende folketingsvalg.

– Det er en tid, der kalder på bøn, mere bøn, siger Rakul Kristiansen fra Bedehus Danmark. Hun citerer Ezekiel 22.30:
”Jeg søgte iblandt dem efter en, der ville bygge en mur og stille sig i gabet for mit åsyn til værn for landet ….”

– Så kom og vær med! Lad os sammen søge Gud, hans ord og tiltale i denne tid. Kom og bliv inspireret, udfordret og opmuntret. Kom og tjen med i bøn, forbøn og med profetisk input. Vi tror, der venter os noget fra Himlen, som Helligånden vil dele med os, når først vi kommer sammen, siger Rakul Kristiansen på vegne af Bedehus Danmark.

Tilmelding kan ske til: bedehus.dk.info@gmail.com