Møde på Slagelse Bibliotek

Jacob og Merete Pedersen vil igen holde møde med ”I Hans Fodspor” på biblioteket, Stenstuegade 3, i Slagelse. Det sker lørdag 10. februar kl. 14.00.

– Vi har siden juli, sidste år, været rundt på Sjælland, Fyn og flere steder i Jylland med ”I Hans Fodspor”, hvor vi har haft møder og mødt mange herlige kristne, som brænder for Jesus. Det har været stort og utrolig opmuntrende. Mange har tilkendegivet, hvordan Gud har mødt dem på forskellig vis, fortæller Jacob og Merete, som henviser til nogle små videoer på deres Facebookside: https://www.facebook.com/ihansfodspor.

”Det ligger os meget på hjerte, at møderne er fyldt med Jesu kærlighed, at han er i centrum – og Jesus fylder os med en omsorg for hvert menneske, som møder op. I det nye år vil vi rejse meget rundt. Vi har desuden fået flere invitationer. Bl.a. skal vi til Norge til sommer, hvor vi er inviteret til at medvirke på en konference,” slutter Jacob og Merete Pedersen.