Moses – igen

Medierne har groft udnyttet, at Moses Hansen bekendte sine ungdomssynder.Folk, der producerer TV-programmer som Big Brother, gør det ikke for at gavne menneskeheden, men for at udnytte dem, der vil udstille sig selv.Desværre gik evangelisten Moses Hansen i denne fælde. Han udleverede troskyldigt sine gamle intime synder for at gøre indtryk i en diskussion.
Moses gør alt for meget for at vække opsigt – og selv om han ofte bruger Jesu navn, kommer hans egen person gang på gang til at overdøve og skade budskabet.
For hvad er resultatet? Hvad er „frugterne“?
TV-Danmark har fået en masse gratis reklame. BT sælger store oplag på at fremstille ham – en kristen – som pædofil og voldelig. Og folk, der mener, at kristne i virkeligheden er hyklere, har fået ny bekræftelse…
Mange mennesker vil nemlig ikke kunne forstå, at der er sket en forandring med Moses. At han ikke længere er pædofil, hvis han nogensinde har været det.
Man skal aldrig „prale“ af hvor stor en synder, man har været. Det gamle er forbi. Vi skal bekende vore synder – over for Gud og de mennesker, som vi har gjort ondt. Men ikke i et perverst TV-miljø som Big Brother.
Det er at kaste perler for svin. Nu véd vi det!

Efter dette er Moses en færdig mand i medierne.
Han er stemplet. Det er måske uretfærdigt, men sandt. Derfor bør hans egen kirke nu hjælpe ham til en ny, mere stilfærdig tjeneste – måske på én af de fjerne øer, som endnu ikke har hørt evangeliet – så han modstår fristelsen til at vise sig mere frem – herhjemme. Både for sin egen og familiens skyld – og for ikke at gøre det endnu sværere at nå danskerne.