Alt ved det gamle – næsten

Meningsmåling lavet af CATINÉT Research for Ritzaus Bureau viser kun begrænsede ændringer. Dansk Folkeparti står imidlertid til at tabe hele 8 mandater i forhold til valget i november 2001Alt i alt rykkes der kun rundt på ganske få mandater i CATINÉT Research’s måling for april i forh. til målingen fra marts: Socialdemokraterne taber 3, de radikale vinder 2, de konservative taber 1, SF vinder 2, KrF ryger over spærregrænsen til 4 mandater, Venstre vinder 2, og for Enhedslisten er det status quo.
Set i forhold til valget i november 2001 er højre-fløjen (C, DF, Q & V) gået frem med 3 mandater.
Jyllandspostens måling – foretaget af PLS Rambøll – placerer i lighed med CATINÉT ”overmagten” hos højrefløjen. Men PLS „mener“ ikke, at forskellen er så stor. I hvert fald tilfalder 46,1 pct. af stemmerne venstrefløjen mod 45,1 pct. i CATINÉTs måling. I marts gav PLS Rambøll venstrefløjen 45,2 pct.