Vellykket Israelstævne

88 % af alle terrorplaner bliver afværget, siger den israelske soldat Doron SchneiderI weekenden 4.-6. april holdt ICEJ’s danske komité et meget vellykket stævne på Frelsens Hærs lejrskole på Amager, hvor omkring 150 Israels-venner var mødte op.Blandt de medvirkende var fra den Kristne Ambassade i Jerusalem (ICEJ) dens leder Malcom Hedding, Doron Schneider, Chuck King og Liesl Hedding. Doron Schneider (billedet), som er israelsk statsborger, messiansk jøde og soldat i den israelske hær, sagde:
– Israel står ikke blot i en militær kamp, men også i en kamp mod medierne, og denne kamp er lige så hård som den på slagmarken.
Der er mange eksempler på mediernes forvridning af nyheder og fotos fra de terrorangreb, som finder sted. Man ser altid israelere forfølge palæstinensere. Halvdelen af sandheden kan blive en stor løgn.
Men der sker også mange mirakler om uforklarlig beskyttelse, ja faktisk er tallet på mirakuløs afværgelse og beskyttelse langt større end antallet af terrorangreb. Hver dag er der 60 advarsler om terrorangreb, som derefter bliver afværget, men disse ting bliver aldrig omtalt i medierne.
Der sidder 450 bombemænd fængslet, fordi de blev pågrebet, før deres bælte med sprængstoffer kom til udløsning. Man kan regne med, at der derved blev sparet 4000 liv, for ellers tager de mange med sig i døden. Der bliver 20 reddet for hver eneste, der bliver dræbt.
Israel afværger 88 % af angrebene. En del af bombemændene kommer til at sprænge sig selv i luften, inden de har nået deres bestemmelsessted, men det kaldes bare ”arbejdsulykker”.
De sidste 2-3 år har der været over 15.000 angreb, men kun 10 % er blevet bragt til udførelse