Danmarks åndelige tilstand i fokus på Christansborg

Et udsnit af præster inviterer til debat i Landstingssalen på Christiansborg med efterfølgende bøn i Skt. Petri Kirke. Det sker Store Bededag, fredag d. 16. maj.Initiativet kalder sig ”Forbedere for Danmark”, og planen er, at de årligt skal sætte tid af til fordybelse i Bibelen og forbøn for landet. En af hovedkræfterne til initiativet er Johannes Facius, især kendt for forbønsbevægelse i 80’erne under samme navn.
Talere og initiativtagere til konferencen er foruden Johannes Facius også sognepræst Helge Pahus, Karlslunde, frikirkepræst Josef Kristensen, Amager, frikirkepræst Jørgen Mortensen, Frederiksberg, prædikant Jens Peder Pedersen, Herning, mediekoordinatorer Kirsten og Per Nielsen, Amager, og Svend Løbner Madsen, Kristus til alle. Mere information om dagen på: www.forbedere.dk