Nyt tidsskrift om mission blandt unge

Nordisk Tidsskrift for Ungdomsstudier og Religionspædagogik på gadenDet drejer sig om Reflektorium – Nordisk Tidsskrift for Ungdomsstudier og Religionspædagogik, hvor det første tema er ”Når jord og himmel mødes – om unge og gudstjeneste”.
Tidsskriftet har en overordnet målsætning om at udfordre og udruste til at forkynde evangeliet for teenagere og unge i en sen-moderne kontekst, så forkyndelsen skaber mening, tro og efterfølgelse af Jesus. Tidsskriftet vil inddrage kompetancer fra både teologi, sociologi, antropologi, pædagogik m.m. og henvender sig især til de mennesker, der arbejder med at formidle evangeliet til teenagere og unge i Norden.
Det udkommer to gange om året, og hvert nummer vil være på 80-100 sider.
Initiativet til tidsskriftet er taget af Center for Ungdomsstudier og Religionspædagogik i Danmark og Hyllie Park Fölkehögskola i Sverige og udgives i samarbejde med forlaget Youth Ressources.