50.000 kom til tro i Algeriet

Det hårdtprøvede nordafrikanske land, Algeriet, har i den senere tid oplevet et glimt af håb for fremtiden.I over 10 år har islamiske fundamentalister myrdet tusinder af civile algeriere, uden at myndighederne har været i stand til at forhindre dette. Nødhjælpsarbejdere er flygtet fra landet på grund af faren for at blive kidnappet og dræbt af fundamen-talisterne.
Pastor David Davis fra Haifa i Israel oplyser ifølge pinsekirkernes blad KE, at over 50.000 algeriere inden for de seneste par år har taget imod Jesus. I en enkelt landsby har flere tusinde taget imod Jesus, efter at de i et syn havde set Jesus som opstanden.
– Jeg har disse oplysninger fra tre uafhængige kilder, fortæller David Davis.
– Et algerisk ægtepar, som jeg mødte forleden, bekræftede, hvad tv-evangelisten Arun Ibrahim fortalte mig på pinsekirkernes sommerstævne i Finland sidste år.
Arun er en tidligere muslim fra landsbyen Abu Gosh 20 kilometer vest for Jerusalem og gift med en finne, og hans udsendelser kan ses i store dele af Europa.