Kræmmere i kirke

Kunstnere, kræmmere, lokale foreninger, forlystelser og et hav af kreative påfund har de sidste par år gjort Vanløse kræmmermarked til det største og mest velbesøgte arrangement i Vanløses historie.Som noget helt specielt har der søndag formiddag været afholdt gudstjeneste i øl-teltet. Pressen skrev i 1998: „En af de største og mest spændende nyskabelser var afholdelsen af en fællesgudstjeneste mellem frikirken Betlehem og Adventskirken i det store øltelt. Med et fyldt telt, et par veloplagte præster, musik og sang, så teltet gyngede, blev der skabt en helt ny tradition for de kommende kræmmermarkeder i Vanløse“ (Vanløse Folkeblad).
Det er unge fra Frikirken Betlehem (Missionsforbundet) og Adventskirken (Folkekirken), der står bag „kræmmergudstjenesten“ for alle sanser ved gudstjeneste på Vanløse Kræmmermarked søndag den 17. august.