Ny hal, ny campingplads og ny atmosfære

Det er ikke kun de ydre rammer, der bærer præg af noget nyt på Pinsevækkelsens Landsstævne i år. Også atmosfæren er anderledes.Pinsevækkelsens Landsstævne i Mariager har været i gang siden i lørdags, og i år har pinsevennerne taget både en udvidet stævnehal og et nyt campingareal i brug.Hallen har i skrivende stund endnu ikke været fuld, men det for-venter man, at den bliver, når Charles Ndifon taler torsdag (i dag, red.) og fredag.
Den nye campingplads er derimod fyldt op allerede det første år, den er i brug. Den blev ellers anlagt for at sikre campingfaciliteter et par år ud i fremtiden.
– Så snart stævnet er ovre, skal vi have et møde med Mariager Kommune for at finde ud, hvad vi nu gør. I år har vi fået lov til at låne kommunens fodboldbaner, men vi skal have fundet en varig løsning, siger Bent Hald Larsen fra landsstævnets arbejdsgruppe.
Han oplyser også, at der i år er flere tilmeldte deltagere på landsstævnet end tidligere, flere campingvogne og flere såkaldte menighedsgader,
hvor folk fra den samme me-nighed camperer i det samme område.
Omkring 1000 af delta-gerne i Mariager er i år børn og teenagere.
Temaerne for forkyndelsen i begyndelsen af stævnet har ligget i tråd med profilen hos stævnets to gæstetalere, Charles Ndifon og Ian Green:
Nådegaver og mission. Fok-uset har været på at få det overnaturlige ind i det naturlige ved at missionere lokalt og national nationalt med Guds overnaturlige kraft.
– Der er en rigtig god atmo-sfære heroppe – også i forhold til tidligere år, fortæller Bent Hald Larsen og uddyber:
– Jeg har talt med flere, som siger at der en lethed og glæde i atmosfæren på mø-derne, som der ikke plejer at være på den samme måde. Der er ingen lovisk fordømmelse. Derimod løfter forkyndelsen mennesker op til Gud, så de kan møde ham.