Nye ansigter i KFUM og KFUK

Ny konsulent for forkyndelse og internationalt arbejde, vikar på informationsområdet samt ny projektstilling.Nicolaj Hørlyck tiltræder 1. december som konsulent for KFUM og KFUK med ansvar for forkyndelse og internationalt arbejde. Nicolaj er 28 år, nyuddannet cand.theol. og går pt. på Pastoralseminariet. Han har sin kirkelige baggrund i FDF, hvor han har været Giv et År-medarbejder og senere børneleder, kursusleder og med til at udarbejde forkyndelsesmateriale. Siden 1999 har Nicolaj desuden været frivillig på lederniveau i ungdomskirken i Brorsonskirken i København og er ligeledes aktiv i Økumenisk Ungdom. Nicolaj har haft to tre-måneders studieophold i Indien og er pt. med til at udarbejde materiale til FDFs næste missionsprojekt.


1. september starter Astrid Bjørg Jensen som vikar på informationsområdet og med opgaver på ung-området. Hun er 26 år og nyuddannet kandidat i forvaltning og pædagogik fra RUC. Hun er pt. i gang med åben uddannelse på deltid på Danmarks Journalisthøjskole. Hun har også sin kirkelige baggrund i FDF, hvor hun er frivillig journalistisk medarbejder i LEDERENs redaktion foruden at være lokal leder og kursusinstruktør. Hun har arbejdet med PR-arbejde på kredsniveau i FDF og gennemgået flere kurser i kommunikation med fokus på profilering af organisationer, unges medievaner og internet-formidling.
Endelig er Hanne Jul Jakobsen ansat i en ny projektstilling fra begyndelsen af 2004. Hanne er 27 og netop færdig som cand.theol. Hun går på Pastoralseminariet. Hun skal arbejde med ung forkyndelse.