Pinsemissionærer i Brødrekirke

Hanne og Egon Falk holdt kampagne i Tukuyu, Brødremenighedens højborg i Tanzania, d. 10-14. september. I Brødremenigheden ønskede alle 1500 deltagere forbøn ved håndpålæggelse af missionærerne, der udsendt af Pinsevækkelsen i Danmark.- Al tvivl er udelukket, hele Tukuyu by, har nu hørt evangeliet om Jesus. Vi kunne høre det på gaderne og ud fra husene at Jesus var samtaleemnet. Hver dag under korstoget samlede vi op til ca. 10.000 mennesker.
– Da vi søndag morgen havde fællesgudstjeneste i Brødrekirken ønskede alle 1500 deltagere forbøn ved håndspålæggelse. Dette kunne kun praktisk udføres ved at vi gjorde det ved udgangen til kirken fordi den var mere end overfyldt.
– Rigtigt mange mødte Gud meget kraftigt og blev døbt i Den hellige Ånd og på vejen hjem talte de i nye tunger, fortæller Hanne og Egon Falk.
Omkring 700 mennesker blev kristne under kampagnen og mange syge og dæmonbesatte blev helbredt, rapporterer missionærparret.