Bredt samarbejde om familiekonference

Der skrives kirkehistorie, når der arrangeres familiekonference på Børkop Højskole 10-11. oktober, 2004.
Det er nemlig aldrig tidligere set, at 9 folkekirkelige organisationer er gået sammen om et sådant arrangement. Det drejer sig om Kristent Pædagogisk Institut, Pædagogisk Forening/Foreningen af Kristne Friskoler, Indre Mission, Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, Luthersk Missionsforening, Foreningen Agape, Evangelisk Luthersk Mission, Menighedsfakultetet og Dansk Bibel-Institut.
Derfor forventes der også noget særligt af denne konference, som sætter fokus på familien i dagens Danmark, udtaler famileterapeut ved Foreningen Agape Steen Palmquist.
Som foredragsholdere ses bl.a. Birk Kristensen, der er sekretariatsleder i “Børns Vilkår,” Ole-Magnus Olafsrud fra Norge, der er daglig leder af “Navigatørerne,” og som sammen med sin kone har ledet seminarer for over 18.000 par i Norge og andre lande og Leif Kristiansen, sognepræst i Silkeborg og uddannet familieterapeut.