Mirakler i Thorshavn

Christian Hedegaard med team er netop hjemvendt fra “den største helbredelsesmødeserie på Færøerne nogensinde”Op mod 500 færinger fyldte Lærerskolen i Thorshavn sidste weekend. Hver aften fra torsdag til søndag besluttede mange sig for at blive kristne.Som på Paulus’ tid skete der så “usædvanlige undergerninger”, at medarrangør Tummas Jacobsen, pastor for pinsemenigheden Filadelfia i Torshavn, kalder mødeserien for ”den største helbredelsesmødeserie på Færøerne nogensinde”.

Helbredt for Parkinsons syge

– Det rungede med klapsalver, da en mand i firserne rejste sig fra sin kørestol, og gik rundt i hele salen. Mandens helbredelse vakte nysgerrigheden hos en journalist fra en af de største aviser på Færøerne. Tre dage senere var der to hele sider med interview med manden, som fortalte om hvordan han pga. Parkinsons syge havde siddet bundet i kørestol i fire år – og nu klarede han sig selv og glædede sig til at spadsere ud i byen.
– Der var mange andre helbredelser både synlige og usynlige. De mennesker, som Herren rørte ved, stod og græd af glæde over deres helbredelse. Vi har aldrig set så mange konkrete helbredelser før på Færøerne, siger Tummas Jacobsen.
Der kom 250 allerede torsdag aften, og derefter steg antallet, så de 400 siddepladser var alt for få.
Christian Hedegaard vurderer, at der var over 500 på det største møde i Lærerskolen.
Lørdag aften var der allerede i starten af mødet tydelige åndelige manifestationer og Christian Hedegaard måtte stoppe sin prædiken, fordi at en mand fik ‘alkoholkramper’.
Denne aften blev mange helbredt og ca. 25 gik frem for at „give deres liv til Jesus“.
– Søndag aflyste flere menigheder gudstjenesten og kom til kampagnen, fordi de havde hørt om de mange mirakler. Selv efter vi er kommet hjem får vi opringninger og mails fra mennesker, der er blevet helbredt, siger Christian Hedegaard.
Tummas jacobsen glæder sig over de mange helbredelser, men det største var at mange søgte frem til frelse, slutter han.

Christian Hedegaard prædikede og helbredte syge
i Jesu navn