Det eksotiske Ægypten…

Hovedgevinsten i Udfordringens abonnementskonkurrence er en rejse til det eksotiske Ægypten med Unitas Rejser:Hvis man bliver den heldige vinder i Udfordringens abonnementskonkurrence, venter der 10 spændende dage i landet med den spændende fortid og pulserende nutid.

Cairo har en enestående blanding af asiatisk,
afrikansk og europæisk kultur

I Cairo, der er en enestående blanding af asiatisk, afrikansk og europæisk kultur, vil der blandt andet være udflugt med engelsktalende ægyptolog til pyramiderne og besøg på Det Ægyptiske Museum, hvor Tut Ankh Amons guldsamling findes.
Efter tre nætter i Cairo går turen med nattog til Aswan; byen med den berømte dæmning af samme navn. I Aswan stiger de heldige vindere på nilbåden Horizon. Her venter uforglemmelige naturoplevelser.
Ved ankomst til byen Luxor besøges Kongernes Dal og en række templer.
Efter de fire dage på Nilen går turen med toget tilbage til Cairo, hvor resten af dagen er til fri dispositon, inden turen går hjemad igen.
Alt dette samt udflugter i forbindelse med krydstogtet på Nilen, al transport og samtlige skatter, gebyrer og afgifter er inkluderet i rejsen, der har en samlet værdi af 5.995 kroner pr. person.