Kamp om kristent tv

Sindal Antenneforening var en af de første danske antenneforeninger, som tilbød sine seere The GOD Channel. På det tidspunkt sendte kanalen kun 6 timer om dagen.
– Da The GOD Channel gik i luften 24 timer på Eurobird sattelitten, stillede jeg forslag om at medtage den 24 timers kanal i vores kabelnet. Dette forslag blev nedstemt, fortæller Jette Grooss Nielsen, der dog ikke ville give op. Hun stillede forslaget igen året efter, men uden resultat. Og da The GOD Channel ophørte med at sende analogt, og det krævede en ny receiver for at sende digitalt, fjernede man kanalen helt.
– Jeg bad, om kanalen kunne nedtages på prøve, da den var gratis. Det blev accepteret, og antenneforeningen betalte for en receiver, så kanalen kunne nedtages digitalt.
The GOD Channel kom så på prøve fra marts og hen til generalforsamlingen i september. Nu havde folk bemærket kanalen, og nogle ville have den fjernet igen. På generalforsamlingen stemte man alle gratis kanaler ud.
– Efter generalforsamlingen var vi to, der blev enige om at forsøge at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling for at få The GOD Channel og de andre gratis kanaler stemt ind igen. Vi fik indsamlet de 20 underskrifter, som kræves, og på den ekstraordinære generalforsamling argumenterede vi for, at det måtte koste mere at få en teknikker til at fjerne kanalerne end at lade dem blive. Dette blev vedtaget og nu har vores lille by Guds ord 24 timer i døgnet, siger en glad Jette Grooss Nielsen.