Voksende efterskole får viceforstander

På baggrund af øgede aktiviteter på Løgumkloster Efterskole har bestyrelsen besluttet sig for efter indstilling fra forstander Jens Peter Rejkjær at ansætte en viceforstander. Valget faldt på den 51-årige skoleleder Ingvard Christensen.
Ingvard Christensen har gennem de sidste 13 år været ansat på Bylderup Bov Kristne Friskole som skoleleder. Derudover har han arbejdet på Agerskov Kristne Friskole, ligesom han tidligere har været ansat gennem otte år på Løgumkloster Efterskole som lærer. Han vender dermed tilbage til sin gamle arbejdsplads efter 17 års fravær.
Ingvard Christensen, gift med Laura, der er pædagog på boinstitutionen i Løgumgårde, begynder i sit nye job til august 2004, er merkonom i Ledelse og Samarbejde og har taget en kortere skolelederuddannelse.
Sine ledige timer bruger Ingvard Christensen blandt andet som fritidsprædikant i Luthersk Missionsforening.