Michael Falchs trosrejse

(Læsetid: 1 minutter)

Den kendte sanger fortæller om sit opgør med alkoholen og mødet med Gud på DR P1.
Til april er det otte år siden, sangeren Michael Falch ”trak nogle streger i sandet”, som han udtrykker det på sin hjemmeside.

Den pladeaktuelle sanger Michael Falch fortæller om sin tro på P1.

– De streger har jeg ikke fortrudt et sekund. Jeg har det godt, tilføjer han.
De skelsættende øjeblikke i den nu 52-årige sangers tilværelse blev blandt andet et opgør med sit mangeårige alkoholmisbrug og et skridt ind i troens verden.
Under en guidet meditation oplevede han, at Jesus åbenbarede sig for ham med ordene: ”Gå videre”.
– Det var sådan en jublende og lykkelig følelse, der kunne ganges med tusind af, hvad jeg nogensinde havde set i livet, erklærede han i et senere interview til magasinet Liv og sjæl og understreger, at mødet med Jesus satte varige spor.
– Jeg forholder mig hele tiden til Jesus. Jeg er fascineret af, at han begyndte sit aktive virke som 30-årig, og den historie, de fleste kender, varer jo ikke længere end en periode på højst to-tre år, og han er stadig holdbar mere end 2000 år efter sin tid, det er da fascinerende.

Michael Falch og troen i Mennesker og tro

Den 18. januar udkommer hans seneste studiealbum ”Fodspor i Havet”. Dagen forinden kan man imidlertid høre ham fortælle sin historie i programmet Mennesker og tro på DR P1.
Her vil journalist Lisbeth Melendes spørge ind til, hvilken rolle troen spiller i musikerens liv i dag – og i teksterne på hans nye cd.
Programmet sendes både søndag den 17. januar klokken 08.03 og lørdag den 23. januar klokken19.03.

Læs også