Michael Falchs trosrejse

Den kendte sanger fortæller om sit opgør med alkoholen og mødet med Gud på DR P1.
Til april er det otte år siden, sangeren Michael Falch ”trak nogle streger i sandet”, som han udtrykker det på sin hjemmeside.

Den pladeaktuelle sanger Michael Falch fortæller om sin tro på P1.

– De streger har jeg ikke fortrudt et sekund. Jeg har det godt, tilføjer han.
De skelsættende øjeblikke i den nu 52-årige sangers tilværelse blev blandt andet et opgør med sit mangeårige alkoholmisbrug og et skridt ind i troens verden.
Under en guidet meditation oplevede han, at Jesus åbenbarede sig for ham med ordene: ”Gå videre”.
– Det var sådan en jublende og lykkelig følelse, der kunne ganges med tusind af, hvad jeg nogensinde havde set i livet, erklærede han i et senere interview til magasinet Liv og sjæl og understreger, at mødet med Jesus satte varige spor.
– Jeg forholder mig hele tiden til Jesus. Jeg er fascineret af, at han begyndte sit aktive virke som 30-årig, og den historie, de fleste kender, varer jo ikke længere end en periode på højst to-tre år, og han er stadig holdbar mere end 2000 år efter sin tid, det er da fascinerende.

Michael Falch og troen i Mennesker og tro

Den 18. januar udkommer hans seneste studiealbum ”Fodspor i Havet”. Dagen forinden kan man imidlertid høre ham fortælle sin historie i programmet Mennesker og tro på DR P1.
Her vil journalist Lisbeth Melendes spørge ind til, hvilken rolle troen spiller i musikerens liv i dag – og i teksterne på hans nye cd.
Programmet sendes både søndag den 17. januar klokken 08.03 og lørdag den 23. januar klokken19.03.