”Møder med Jesus” på farsi og engelsk

Lektor Morten Hørnings bog ’Møder med Jesus’ er nu oversat til både engelske og farsi.

Antallet af farsi-talende kristne i Danmark er voksende, og de får nu en dansk bibelvejledning på deres eget sprog. Det er cand.theol. og lektor Morten Hørning Jensens ”Møder med Jesus – forklaringer til Markusevangeliet” fra 2013, der nu er oversat til både farsi og engelsk, og som Bibellæser-Ringen udgiver.

Oversættelsen er blevet til på opfordring af medarbejdere i det tværkulturelle missionsarbejde. Bogen giver nye muligheder i bibelstudiegrupper på tværs af sprogskel, og det hilses velkomment af Krista Rosenlund Bellows, der er landsleder for Indre Missions tværkulturelle arbejde:
– Det er spændende at møde Jesus sammen med andre, der først har hørt om ham for nylig, og som er blevet regulært sultne efter at få så meget som muligt at vide om ham. Derfor er det dejligt, at ”Møder med Jesus” nu også findes på farsi, siger hun.
Bogen på farsi og engelsk udkommer primo november.