Ægtepar vil ’tænde ild’ i Danmark

Merete og Jacob Pedersen ønsker at holde vækkelses- og opflamningsmøder rundt i hele landet. Foto Privat.

Merete og Jacob Pedersen føler et kald til at rejse rundt i Danmark og fortælle om Guds storhed og tilbyde forbøn for syge og andre behov. De har længe gået stille med det, men nu er de klar.

Under overskriften ”I hans fodspor” er Merete og Jacob Pedersen klar til at rejse Danmark rundt med lovsang, vidnesbyrd, forkyndelse og forbøn og med egne ord holde vækkelses- og opflamningsmøder.

”Vi er begge opvokset i kristne hjem og har helt fra barnsben følt et kald til tjeneste. Jeg oplevede det særligt, da Roger Larsson fra Sverige løftede mig op til Gud som barn. Som voksen bekræftede selvsamme prædikant kaldet for mig, og da havde jeg allerede forkyndt Guds ord i nogle år og været med til at bede for mange syge,” fortæller Jacob Pedersen.

Har følt et stærkt kald

Merete og Jacob Pedersen har begge virket som talere på møder rundt om i landet i flere år og har oplevet, hvordan Gud griber ind ved bøn til helbredelse og hjælp i de mange situationer, som folk står i.

”Den senere tid har vi begge følt et stærkt kald om at rejse rundt i landet og være med til at ”flamme op” og fortælle om Guds storhed. Vi har gået stille med det i længere tid, men flere kristne, som slet ikke vidste, hvad der ligger på vores hjerter, er kommet til os med bekræftende ord fra Gud, så vi føler os styrket og sikre i de skridt, som vi nu tager,” fortæller de.

Første møde i Slagelse

Merete og Jacob Pedersen er godt i gang med at planlægge møder rundt omkring i Danmark i offentlige lokaler. Det første møde bliver på Slagelse Bibliotek lørdag den 1. juli og alle er meget velkomne, understreger Merete Pedersen. ”På møderne vil der være lovsang, musik, vidnesbyrd og forkyndelse, og så vil vi give os god tid til at bede for syge og andre behov og lade os bruge i de nådegaver, Gud ønsker,” siger Merete Pedersen.

Store forventninger

Både Merete og Jacob har store forventninger til møderne:

”Det er lagt på vores hjerter hver især den senere tid, og i lydighed mod kaldet går vi ud i det. Vi har en stor forventning til, hvad Gud vil gøre, eftersom vi har oplevet stor ledelse fra Gud i disse skridt. Det er en spændende tid. Vi håber og tror, at rigtig mange vil være med til at bakke op om det, både i bøn og deltagelse.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Vi har set Jesus gøre store ting i vores liv og set, hvordan mennesker får deres liv forvandlet, bliver helbredt og berørt ved Guds kraft,” fortæller de. Hvis man vil følge lidt med i projektet, har Merete og Jacob oprettet en facebookside med navnet ”I hans fodspor”, hvor man kan læse mere om Merete og Jakob og følge med i, hvor og hvornår de holder møder.

Merete Pedersen er 41 år, uddannet ingeniør, har de senere år arbejdet som privat børnepasser. Jacob Pedersen er 43 år, uddannet lærer og har i mange år arbejdet som lærer.