”Forvandlet og sendt”

Den katolske mirakelforsker Niels Christian Hvidt på årets SommerOase
Under temaet „Forvandlet og Sendt“ forventer Dansk Oase ca. 1500 deltagere til SommerOase 2003. Rammerne er Rudehøj Efterskole i Odder.

Niels Christian Hvidt

Hovedtalere er bl.a. Clive Calver, som leder USAs fjerde største nødhjælpsorganisation og David Parker, vineyardpræst i Californien. Der bliver en udadrettet aften med forsker dr. theol. Niels Chr. Hvidt, der taler om mirakler.
Den store camp er inddelt i mindre landsbyer, hvor der bliver kirkekaffe, landsbyparty og mulighed for at fordøje den fælles undervisning i små refleksionsgrupper. Som noget nyt er der et spor kaldet Dybere Liv, som tilbyder samlinger af mere meditativ karakter med stilhed, tidebønner, nadver og undervisning om troens fordybelse.
De unge samles til BaseCamp under temaet „Back to the Future“, der som sædvanlig har et udbygget program også for teen-alderen og børn, og som noget nyt er der også tilbud for de helt små kaldet mini-oase.
Der er endvidere et seniorspor, 4-5 daglige seminartilbud, kreative udfoldelsesmuligheder og en masse lovsang og fællesskab. Der bliver mulighed for on-line tilmelding på www.sommeroase.dk