En tro, der smitter

Så er det atter tid til sommerens store Teen Challenge Landsstævne på Betesda Rehabiliteringscenter i Karstoft fra fredag den 27. juni til torsdag den 3. juli. Mottoet i år bliver ”Smittende Tro”.
I weekenden taler John Macey fra Teen Challenge i England. Derudover kommer bl.a. Jørn Hyldgaard fra Troens Ord i Brande, Ruth Cilwik Andersen fra Københavns Kristne Kulturcenter, Johannes Fuchs fra Klippen på Vesterbro samt Søren Kokkenborg, der leder arbejdet på Betesda.
Mandag den 30/7 holdes 2 eftermiddagsseminarer. Det ene med overskriften ”Hvordan driver man en TC café!” med Lars Jensen og Johannes Fuchs og det andet med Søren Kokkenborg: ”TC rehabiliteringsarbejde”
Dyaden, som er en ungdomslejr for unge i alderen 12-18, var sidste år en succes og holdes igen i år, hvor alle børn igen kan møde den spændende Hr. Hansen til børnemøderne. Hvad mon han har fundet på i år?