Når Gud ser på Danmark – hvad ser han så?

Indre Mission inviterer til lederkonference i Willow Creek stil: – Vi vil være en levende og dynamisk missionsbevægelse, siger formand Christian Poulsen Himlen er mere end en drøm. Den er Guds mål med hvert eneste menneske, skriver Indre Missions formand Christian Poulsen i bevægel-sens indbydelse til en lederkonference d. 15-17. maj.Der er allerede over 750 tilmeldt konferencen. Sidste tilmeldingsfrist er d. 7. maj, så det tegner til at blive en stor konference i Fredericia Idrætscenter i Bededagsferien.
Overskriften er ”Når Gud ser Danmark” med åben slutning: Ja, hvad ser han? Og ser vi kristne det samme?
Gennem mere end 140 år er mennesker blevet kaldet til tro gennem Indre Mission. Men er denne bevægelse i Folkekirken stadig i stand til at appellere?
– Vi beder om, at Gud vil velsigne Indre Mission til fortsat at være en levende og dynamisk missionsbevægelse, siger Christian Poulsen.
Med konferencen håber Indre Mission med inspiration fra de to Willow Creek konferencer sidste og forrige år at kunne motivere sine børne, ungdoms- og voksenarbejdere til at holde visionen klart for øje og bibringe redskaber til mission.
Konferencen indledes torsdag d. 15. maj med et indlæg fra Jens Ole Christensen, rektor på Dansk Bibel-Institut. Dagen efter følges op af Knud Jørgensen, missionsdirektør i missionsselskabet Areopagos. Han vil undervise om lederskab og vision. Lektor i kirkehistorie, Kurt Larsen, vil holde et oplæg om ”Gløden hos de gamle” og sidste dag vil generalsekretær for Navigatørerne, Ole-Magnus Olafsrud undervise om at være vidne i hverdagen.
Mere information på hjemmesiden:
indremission.dk/lederkonference.