Power i evangelisation

Med såkaldte Powerteams vil den engelske evangelist Jonathan Conrathe uddanne danskere til evangelisation.Jonathan Conrathe ønsker at lave om på, at det kun er dem, „som har tjenesten“, der er ude på missionsmarken.
Gennem kurser vil Conrathe og hans danske team undervise og træne kursisterne, så de kan lære både i teori og praktisk at vinde mennesker for Jesus. Konceptet inviterer kursisterne med i et Power-team, som er en gruppe af kursister, der i samarbejde med lokale kirker kan bruges overalt i DK. Det første kursus holdes i påsken i samarbejde med Bruno Knutsen fra Karisma Center København, og i Jylland kører kurset hos Lars Bo Olesen fra Herning Kristne Center medio maj. Conrathes danske bagland er John Hollænder, lederteamet i Næstved Kristne Center og Poul Dalgaard, Det for Mænd.