Udfordringen har fået ny hjemmeside

Udfordringens hjemmeside er blevet udsat for et „re-design“ og har i den forbindelse også fået nogle forbedrede søgefunktioner.Og med den nye hjemmeside har Udfordringen gennemført en fornyelse af layout på både papiravisen – og altså også på netavisen.
I det nye design på udfordringen.dk er menuerne også blevet ramt af fornyelsen, i det punkter vedrørende papir-avisens indhold er blevet adskilt fra andre henvisninger.
I højre side findes en almindelig søgefunktion og en henvisning til en avanceret søgefunktion, som giver mulighed for at søge i særlige områder. Under den almindelige søgefunktion er der en oversigt over de seneste 10 nyheder. Herunder finder man også et udsnit af den seneste leder.
Udfordringen har også lavet en webudgave af „Bibelen på hverdagsdansk“, som kan ses på
udfordringen.dk/bibel/