Berntsen beder for syge i Grindsted

Volvo direktøren Hans Berntsen kommer til Grindsted med sit enkle livsbekræftende foredrag om Ny Livskvalitet og for at bede for syge. Det sker i Vestermarkskirken, kirken på Tyttebærvej, fredag aften den 20. juni.
Hans Berntsen har besøgt Vestermarkskirken flere gange, og hver gang har der været stor opbakning og interesse for at deltage i mødet. Derfor har kirken inviteret ham endnu engang.
Med enkelhed og klarhed og altid med et stænk af humor vil Hans Berntsen fortælle om den dimension, som troen på Gud har givet ham.
Danmark er materielt et af verdens rigeste lande med et godt socialt sikkerhedsnet og en næsten ubegrænset personlig frihed til at have sin politiske overbevisning og personlige tro, og alene af den grund burde vi jo have det godt.
– Det er desværre en kendsgerning, at mange synes, de har en dårlig livskvalitet. Vi ligger desværre i toppen på selvmords-statistikkerne, og rigtig mange danskere har en så dårlig livskvalitet, at de har brug for medicin for at holde tilværelsen ud. Vi mangler noget. Vi mangler noget at tro på.
Mange i Grindsted længes efter den åndelige dimension i deres liv og søger aktivt mod kirken, siger præsten i Vestermarkskirken John Lorenzen.
Kirken har gennem de sidste par år oplevet en stor interesse og har netop påbegyndt et nyt kirkebyggeri i Grindsted.
Hans Berntsen vil også tilbyde personlig forbøn for alle, der har behov og ønsker det.
Der er gratis adgang.