Krop & kirke igen-igen-igen

Det var en stor succes, da det første inspirationsseminar om krop & kirke blev afholdt i 2001. Året efter blev det en endnu større succes, og seminariet udbydes derfor igen den 18. – 19. januar på Diakonhøjskolen i Århus.
– Vor kirke har i høj grad været præget af en mangel på kropslighed. Derved mister evangeliet en vigtig dimension. Krop og sjæl og ånd hører uløseligt sammen i det kristne menneskesyn. Derfor giver det nye perspektiver på livet og troen, når vi bevidst arbejder med at sammenholde det spirituelle og det kropslige, skriver arrangørerne i indbydelsen.
Hovedtaler og -aktør vil være Tor Eika, der er præst og institutleder på Modum Bad i Norge. Der er desuden mulighed for at deltage i flere forskellige workshops om blandt andet bibliodrama, heling gennem bøn og berøring og rituel dans. Seminariet arrangeres af Diakonhøjskolen i samarbejde med IKON, Areopagos og I Mesterens Lys.