– Syng med på Händels ‘Messias’

På lørdag holdes for første gang i Danmark en julekoncert efter konceptet ”Sing Along Messiah” Det 97 mand store gospelkor Sound of Gospel inviterer sangglade danskere til ”et brag af en julekoncert” i Københavns Kristne Kulturcenter lørdag aften d. 21. december.Sing Along Messiah hedder konceptet, der er hentet fra San Fransisco, hvor den klassiske version af Händels Messias hvert år opføres med 2500 syngende publikummer.
Sound of Gospel fra Kristus Kirken i København håber at starte en lignende tradition i Danmark. Der er tre forskelle fra en traditionel julekoncert:
Værket synges i en gospel-version arrangeret af Sound of Gospels korleder Janne Wind. Arrangementet er et samarbejde med en lang række gospelkor i Danmark. Og sidst men ikke mindst: Publikum synger med på en del af koncerten.
Sound of Gospel er et af de største gospelkor i Danmark og netop aktuelle med en gospel-cd med Marie Carmen Koppel.