Ingen bibler til udsendte soldater

Danske soldater kommer alligevel ikke til at få en bibel med, når de bliver udsendt til verdens brændpunkter.
Forlaget Scandinavia har tilbudt Forsvarskommandoen 2000 gratis bibler på hverdagsdansk, som man i første omgang havde sagt ja tak til. Nu har Forsvarskommandoen imidlertid ændret mening på grund af bibeludgaven. Forsvarskommandoen skriver i et brev til Forlaget Scandinavia, at man principielt anvender autoriserede bibler og derfor ikke kan tage imod forlagets tilbud.
– Det er underligt. Det er noget andegårdsfnidder kun at tage den autoriserede udgave. Jeg synes, det er synd at afskære de udsendte soldater fra at få en bibel med, men jeg håber, der er andre, som f.eks. Bibelselskabet, der vil tage udfordringen op, siger Preben Andersen fra Scandinavia (billedet).
Bibelen på Hverdagsdansk, som Scandinavia udgiver, er ikke kongeligt autoriseret.